• Serviciul clienti & vanzari

    (+4) 0740-847-739


  • Orar

    Luni - Vineri 08.00 - 18.00

Termenii si conditii

Continut site & Copyright

Stingatorul.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale, unele specificatii sau pretul pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pret.
Ne declinam raspundere pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni technice aparute la server.Toate promotiile prezentate in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Stingatorul.ro si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C Stingatorul S.R.L

 
Politica de confidentialitate

Conform cerintelor legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Stingatorul.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau societatea dumneavoastra.
Scopul colectarii acestor date este stabilirea contactului cu clientii , facturarea si livrarea produselor si serviciilor comandate, precum si in scopul informarii clientilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Informatiile furnizate sunt destinate utlizarii de catre Stingatorul.ro si nu vor fi transmise sub nici o forma sau motiv unei terte parti.Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.
Conform legii nr 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventii asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale, care va privesc si sa solicitati stergerea .Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin posta cu confirmare de primire la adresa Reghin str. Vanatorilor nr.36, jud.Mures Romania

 
Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si Stingatorul S.r.l va fi rezolvata pe cale amiabila.Daca nu este posibila solutionarea pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din judetul Mures, Romania.

 
Frauda
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator de a interveni sau de a modifica continutul site-ului stingatorul.ro , de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul stingatorul.ro va fi considerata tentative de fraudare a sistemelor stingatorul.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora, care a(u) incercat acest fapt.

 
Dispozitii finale
 
Stingatorul.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.stingatorul.ro , structurii acestuia, graficii etc. fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens .Pentru orice nelamuriri va asteptam cu un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .