• Serviciul clienti & vanzari

    (+4) 0740-847-739


  • Orar

    Luni - Vineri 08.00 - 18.00

Despre Noi

SC STINGATORUL S.R.L.

 

STINGATORUL S.R.L a luat fiinta in anul 1999 avand ca obiect de activitate: alte activitato de servicii prestate in principal intreprinderilor. Compania noastra ofera o gama diversificata de produse de inalt nivel, capabile sa satisfaca cerintele pietei. Firma STINGATORUL comercializeaza stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I (furtuni, racorduri, tevi refulare, etc) precum si instalatii de stins incendii.

Firma asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile de stingatoare. Produsele companiei se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial si agricol. Identificarea si stisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor technince ale produselor si serviciilor reperezinta principala preocupare a firmei.

In domeniul protectiei si stingerii incendiilor STANGATORUL si-a castigat reputatia prin performanta si calitate. Firma asigura transportul si livrarea cu autoutilitare din parcul propriu, de asemenea firma asigura preluarea si expedierea din nou catre beneficiar a stingatoarelor care necista reparare, verificare si intertinere. Societatea noastra are toate autorizatiile necesare pentru a putea desfasura in bune conditii intreaga activitate.

STINGATORUL SRL pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine precum si o intreaga gama de produse servicii si aceosrii PSI.

Avem un personal calificat si specializat, experienta indelungata pe piata. Raportul calitate-pret al produselor si serviviilor oferite de noi este cel mai bun de piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectul nostru prioritar. Toti angajatii npstrii sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostrii, suntem siguri ca toata gama de stingatoare preicum si celelalate produse si servicii ale companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei STINGATORUL SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionare produselor si serviciilor noastre.